Suomen
Joogaliitto ry

Suomen Joogaliitto
– joogaajien asialla jo vuodesta 1967

Jooga sopii jokaiselle

Suomen Joogaliitto ylläpitää Suomen Joogaopistoa Saarijärvellä. Opistolla järjestetään kursseja ja jooganopettajakoulutusta ympäri vuoden.

Opistolla joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta. Joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin saat tuntumaa jo ensimmäisillä harjoituskerroilla. Monelle joogasta tulee elämäntapa, tie tasapainoiseen kehon ja mielen kokonaishyvinvointiin. 

Lue alta ajankohtaiset kuulumiset ja uutiset!

kaksi naista joogaa luonnossa, koivujen juurella

Liity mukaan jäseneksi

Suomen Joogaliitto on ollut joogaajien asialla jo vuodesta 1967. Suomen Joogaliitto edistää joogan harrastusta ympäri Suomea ja ylläpitää Joogaopistoa Saarijärvellä.

Ajankohtaista

  • Joogaliiton hallitukseen uusia jäseniä Talvipäiviltä

    Talvipäivillä Jyväskylässä järjestetyssä Suomen Joogaliiton vuosikokouksessa valittiin hallitukseen seuraavalle kolmivuotiskaudelle kolme uutta edustajaa:

    Maija Keinänen Tuusulasta, Tarja Koskimies Ilmajoelta ja Aimo Törmänen Porvoosta. Lisäksi hallituksessa jatkaa Ritva Ylönen Tampereelta.

    Puheenjohtajana jatkaa Minna Lahdenperä. Kaiken kaikkiaan hallituksessa on kaksitoista jäsentä. Onnea ja menestystä hallitukselle uudelle toimikaudelle.

    Kiitos kaikille Talvipäiville osallistuneille ja hienon tapahtumaviikonlopun järjestäjille. Ensi vuonna tavataan Talvipäivillä Kuopiossa 14.-16.3.2025!

  • Joogaopiston toimisto

    Maaliskuun kurssitauon aikana Joogaopiston toimisto on suljettu perjantaisin ja ennen Pääsiäistä viikon 13. 

    Vastaamme sähköpostiin pienellä viiveellä. 

  • 50-vuotiaalle Joogakodillemme lahjoitus

    Meidän komeaan ikään ehtinyttä, kaikkien yhteistä joogakotia remontoidaan, jotta pääsemme nauttimaan siellä joogan hyvää tekevistä vaikutuksista tulevinakin vuosina. Joogaliiton korjausrakentamisen tili on: FI05 1544 3000 2394 13.

    31.1.2024 mennessä jäsenistö on lahjoittanut 74 667euroa. Jokainen euro on tärkeä osa ponnistusta. Lämmin kiitos tuestasi!

  • Joogaopiston lankapuhelinnumero ei toimi enää vuonna 2024

    Joogaopiston toimiston lankapuhelinnumeron toiminta lakkasi vuoden 2023 lopussa. Tallenna uusi numero 040 577 8682 puhelimeesi!

    Puhelimeen vastataan varmimmin arkisin kello 10–15. Numeroon voi lähettää viestin myös WhatsAppilla.

  • Maksuvaihtoehtoina myös Edenred, Smartum ja Epassi

    Voit maksaa kurssimaksumme myös Edenredillä, Smartumilla ja Epassilla. Kysy lisää opistolta. Tervetuloa opistolle pitämään itsestä hyvää huolta!

Tulevat joogakurssit

Kursseja järjestetään joogan harrastajille Saarijärven kurssikeskuksessa vuoden ympäri. Alla näet osan tulevista joogakursseistamme. Olitpa vasta-alkaja tai jo kokenut joogaaja, olet tervetullut mukaan! Huomaathan, että kotisivuillamme on myös uusia kursseja, joita ei ole vielä ollut viimeisimmässä Joogalehdessä.

Tulevat tapahtumat