Suomen Joogaliitto ry.

Suomen Joogaliitossa on oltu joogaajien asialla jo vuodesta 1967. Joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta.

Tutustu kurssitarjontaamme.

Jooga sopii jokaiselle. Joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin saat tuntumaa jo ensimmäisillä harjoituskerroilla. Monelle joogasta tulee elämäntapa, tie tasapainoiseen kehon ja mielen kokonaishyvinvointiin.

Nauti joogasta kodikkaassa miljöössä luonnon keskellä. Suomen Joogaopisto Saarijärvellä on kurssikeskus, joka on kuuluisa lämpimästä ilmapiiristään.

logo

 

LIITY JÄSENEKSI

Entäs päälläseisonta? Sopiiko ylipainoisen ( esim jos on BMI 28 ;)) yrittää edes tehdä sitä? ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Ikä, osteoporoosi ja jooga - uudestaan: kirjeenvaihdostani Dr Gunter Niessenin kanssa seuraavaa: Dr Niessenin asiakaskunta on ikääntyneet ihmiset. Hän ei määrittele - kirjeessään - ketään iän mukaan vaan sen mukaan onko havaittu luuston heikkenemistä. Jos on havaittu, niin seisten ja istuen tehtäviä eteentaivutuksia (ja erityisesti niihin yhdistettyä kiertoa) tulee välttää. Selällään voidaan tehdä lempeää rangan rullausta.
On parempi keskittyä vahvistaviin liikkeisiin eikä liikkuvuutta lisääviin liikkeisiin. Kaikki on tietysti yksilöllistä ja jo vahvat henkilöt voivat kiinnittää huomiota myös liikkuvuuteen.
Suurissa joogaryhmissä on vaikea antaa yksilöllisiä neuvoja niinpä jokainen kuuntelee omaa kehoaan ja joogaa omien tietojensa ja tuntemustensa mukaisesti. Turvallista joogamatkaa🙂.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Ei eteentaivutuksia yli 65-vuotiaana! Joogatunnillani oli henkilö joka kertoi saaneensa tämän tiedon Zinalissa ulkomaalaiselta opettajalta. Valitettavasti tunnin lopun kiireissä en kirjoittanut opettajan nimeä ylös enkä tuntenut joogaajaa jotta voisin häneltä tarkentaa tietoa. Sattuisiko joku muistamaan saaneensa tällaista tietoa? Olen ollut pitkään kiinnostunut luuston hyvinvoinnista mutta en ole tällaiseen ikärajoitteeseen missään teksteissä törmännyt. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
Mitä jooga on?

Mitä jooga on?

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille omasta terveydestään, hyvinvoinnistaan ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille.

Lue lisää>>

Joogakurssit

Joogakurssit

Kursseja järjestetään joogan harrastajille Saarijärven kurssikeskuksessa vuoden ympäri. Katso kurssikalenterista sopivia kursseja juuri sinulle.

Lue lisää>>

Joogaliitto

Joogaliitto

Vuonna 1967 perustettuun Suomen Joogaliittoon kuuluu 27 rekisteröityä jäsenyhdistystä sekä noin 2700 suoraa henkilöjäsentä. Liiton toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.

Lue lisää>>