Suomen Joogaliitto ry.

Suomen Joogaliitossa on oltu joogaajien asialla jo vuodesta 1967. Joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta.

Tutustu kurssitarjontaamme.

Jooga sopii jokaiselle. Joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin saat tuntumaa jo ensimmäisillä harjoituskerroilla. Monelle joogasta tulee elämäntapa, tie tasapainoiseen kehon ja mielen kokonaishyvinvointiin.

Nauti joogasta kodikkaassa miljöössä luonnon keskellä. Suomen Joogaopisto Saarijärvellä on kurssikeskus, joka on kuuluisa lämpimästä ilmapiiristään.

logo

 

LIITY JÄSENEKSI

"Muista kissa-asana", Guru Gurnau valvoo joogatunnin suunnittelua. Terveiset Heli Ilaskarille!
(Kuvan otti mieheni Tero Rantaruikka)
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Mikäli olet ihastunut Joogaopisto Keittiö n herkullisiin ruokiin niin nyt niiden salaisuuksia paljastetaan. Tällä kurssilla on vielä tilaa - varaukset suoraan kurssikalenterin kautta.

Tällä kurssilla myös terveysluento Riitta-Liisa Lumiaho "sydänkouluttaja" ja Maisan ohjaamana ripaus itämaista tanssia.

52 Joogaopiston ruokakurssi, 3 vrk
ma 25.9.2017 - to 28.9.2017

Ohjaajat: Maisa Kivi

Keittiössä opitaan herkullisten ruokien salaisuuksia ja joogasalissa luodaan päivitäin toistuva joogaohjelma kotikäyttöön.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Hei
Olin Tuulan ja Maikin kanssa vetämässä heinäkuussa Kypsän Iän joogakurssia. Mukavaa oli ! Paikalla oli parikymmentä teemaan mukavasti kytkeytyvää osallistujaa.
Kurssin kuluessa huomasimme, että usealla oli käytössä kuulolaitteet ( osalla tosin kotiin unohtuneena ) . Olin aikeissa kertoa, että opistollapa on induktiivista kuuntelua mahdollistava laite sekä salissa, että alakerrassa. Onneksi tarkistin ensin niiden toimivuuden. Suureksi hämmästykseksi laitteet olivat poissa käytöstä ja salin laite oli jopa kuulemma laitettu kierrätykseen liiton hallituksen tehoryhmän toimesta.
kukahan tätä asiaa voisi viedä eteen päin ? Muutama vuosi sitten lahjoitin ko laitteet opistolle. yhdessä joogalehdessä niiden tulosta oli myös pieni ilmoitus.
Hmm ?
terveisin Rauno Lehtonen
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

LVI-Nero Oy:n Eemeli Pentinmikko, edessä, ja Juha Sorri asentamassa Joogaopiston katolla aurinkokeräimiä. Maalämpö ja aurinkokeräimet ovat täydessä toiminnassa noin elo- syyskuun vaihteessa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Huomenna alkavalle kurssille on vielä paikkoja.
Varaukset opisto@joogaliitto.fi

43 Joogan perusteet Patanjalin joogasutrissa, 3 vrk
pe 11.8.2017 - ma 14.8.2017

Ohjaajat: Anna Kolehmainen, Galit Levin

Kurssilla tutustutaan joogan perusteisiin, jotka esitellään Patanjalin joogasutra kokoelman neljässä luvussa. Tässä joogatekstin luvussa Patanjali antaa kattavan kuvauksen joogan prosessista. Aihealueita on väärä ymmärrys kärsimyksen lähteenä ja oikea ymmärrys kärsimyksestä vapautumisen välineenä. Kuinka mielen selkeys edesauttaa oikean ymmärryksen saavuttamisessa ja kuinka mielen selkeyttä voi lisätä? Minkä tyyppistä on oikea ymmärrys ja millaisia vaikutuksia sillä on? Kuinka jooga näyttäytyy tässä valossa, mikä on joogan päämäärä ja mitkä välineet vievät meitä eteenpäin omassa harjoituksessamme? Millainen on jooga elämäntapana ja kuinka se voi vähentää kärsimystämme ja edesauttaa saavuttamaan oman potentiaalimme? Näihin teemoihin tutustumme luentojen ja käytännön harjoitusten kautta. Kurssi sopii edistyneemmille joogaajille ja jooganopettajille. Opetuskieli on englanti ja tarvittaessa opetus tulkataan suomeksi.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
Mitä jooga on?

Mitä jooga on?

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille omasta terveydestään, hyvinvoinnistaan ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille.

Lue lisää>>

Joogakurssit

Joogakurssit

Kursseja järjestetään joogan harrastajille Saarijärven kurssikeskuksessa vuoden ympäri. Katso kurssikalenterista sopivia kursseja juuri sinulle.

Lue lisää>>

Joogaliitto

Joogaliitto

Vuonna 1967 perustettuun Suomen Joogaliittoon kuuluu 27 rekisteröityä jäsenyhdistystä sekä noin 2700 suoraa henkilöjäsentä. Liiton toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.

Lue lisää>>