Suomen Joogaliitto ry.

Suomen Joogaliitossa on oltu joogaajien asialla jo vuodesta 1967.

Joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta.

Tutustu kurssitarjontaamme.

 

Jooga sopii jokaiselle. Joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin saat tuntumaa jo ensimmäisillä harjoituskerroilla. Monelle joogasta tulee elämäntapa, tie tasapainoiseen kehon ja mielen kokonaishyvinvointiin. Nauti joogasta kodikkaassa miljöössä luonnon keskellä. Suomen Joogaopisto Saarijärvellä on kurssikeskus, joka on kuuluisa lämpimästä ilmapiiristään.

logo

 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssilla vielä tilaa
varaukset kurssikalenterin kautta
www.joogaliitto.fi/kurssikalenteri/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Hei! Kiinnostaisi Joogaliiton vuosikokouksen asiat. Ketä valittiin hallitukseen? ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Kurssilla vielä tilaa:

15. Jooga-LogoArt -kurssi, 2 vrk
ti 27.3.2018 - to 29.3.2018

Ohjaajat: Marja-Leena Karinen, jooganohjaaja, logoterapeutti ja Irmeli Lehtioksa, homeopaatti, Logo-Art-ohjaaja / kouluttaja

Kurssilla yhdistämme joogaa ja LogoArtia sopivassa suhteessa ja miellyttävässä vuorovaikutuksessa. Maalatessa hiljennymme kuuntelemaan omaa sisintämme ja annamme siveltimen toteuttaa sen ääntä. Teemme lempeitä joogaharjoituksia, jotka mahdollistavat sisäisen hiljaisuuden kuuntelemisen ja syventävät maalaamiskokemusta.

LogoArtin tavoitteena ei ole esittävä taide, vaan taiteen avulla saavutettava tasapainoinen olotila ja oma hyvinvointi. LogoArt on matka itseen, se voimaannuttaa ja vapauttaa luovuutta. Tekniikkana käytämme nestemäisillä vesiväreillä maalaamista (märkää märälle-tekniikka) ja muotopiirustusta. Tarkastelemalla omaa työtään ihminen etääntyy itsestään ja reflektoi samalla itseään. Maalaus voi herättää näkemään ominaisuuksia ja avata tietoisuutta sellaisesta, mitä ei aikaisemmin ole itse tiedostanut. Tekemällä muutoksen maalauksessaan hän tekee samalla muutoksen omassa elämässään, itsessään ja asenteissaan. Iltameditaatio.

Hinta: alkaen 200e
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Joogaopiston toimisto sairastaa nyt ihan urakalla. Ensi viikolla voi olla, että puhelimeen ja sähköpostiin vastataan huonosti. Mutta heti takaisin kun ollaan terveitä. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
Mitä jooga on?

Mitä jooga on?

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille omasta terveydestään, hyvinvoinnistaan ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille.

Lue lisää>>

Joogakurssit

Joogakurssit

Kursseja järjestetään joogan harrastajille Saarijärven kurssikeskuksessa vuoden ympäri. Katso kurssikalenterista sopivia kursseja juuri sinulle.

Lue lisää>>

Joogaliitto

Joogaliitto

Vuonna 1967 perustettuun Suomen Joogaliittoon kuuluu 27 rekisteröityä jäsenyhdistystä sekä noin 2700 suoraa henkilöjäsentä. Liiton toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.

Lue lisää>>