Suomen Joogaliitto ry.

Suomen Joogaliitossa on oltu joogaajien asialla jo vuodesta 1967. Joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta.

Tutustu kurssitarjontaamme.

Jooga sopii jokaiselle. Joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin saat tuntumaa jo ensimmäisillä harjoituskerroilla. Monelle joogasta tulee elämäntapa, tie tasapainoiseen kehon ja mielen kokonaishyvinvointiin.

Nauti joogasta kodikkaassa miljöössä luonnon keskellä. Suomen Joogaopisto Saarijärvellä on kurssikeskus, joka on kuuluisa lämpimästä ilmapiiristään.

logo

 

LIITY JÄSENEKSI

26.4.2017 klo 6:04 Joogaopiston talkooleiri heräilee uuteen keväiseen aamuun. Olikohan tänään suunnitelmissa haravointia vai mahtaisiko naapuri tarvita apua heinänkorjuussa... ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

31 Villivihanneksista ruokaa, 3 vrk

Ma 19.6.2017 - To 22.6.2017

Ohjaajat: Sikku Wahlberg

Kurssilla tutustutaan joogaharjoitusten lomassa villivihanneksiin teoriassa ja käytännös-sä. Suomen luonnosta löytyy syötäviä kasveja huhtikuusta lokakuulle. Viikonlopun aikana keräämme luonnosta raaka-aineksia ja valmistamme niistä yhdessä ruokaa: villivihannespiirakkaa, nokkoskeittoa tms. Luennoilla perehdytään villivihannesten ravintosisältöön ja rohtovaikutuksiin sekä monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin. Villivihannesasiantuntijana Mira Koivunen
ja joogaharjoitukset jooganopettaja- SJL® Sikku Wahlberg
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

Suosittelen tutustumaan tähän videoon joka käsittelee nivelten hyvinvointia. Katsoin sen juuri äsken ja olen todella iloinen tiedosta jota tämän videon kautta saa. Lyhyesti sanottuna siinä kritisoidaan suoraviivaisuutta jota jooga-asennoissa opetetaan. Niveliä hellivä ja hoitava tapa on pitää jalat ja kädet hieman ulkokierrossa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

On tämä jooganopettajan koulutus vaan laadukasta! Ja vapaaehtoiset kouluttajat uskomattoman ammattitaitoisia niin joogaharjoitusten ohjauksessa kuin meidän opiskelevien luotsauksessa karikoitten yli ja ohi. Toinen vuosi ja perusopinnot tulee täyteen, tuttua ryhmää edelleen rinnalla iso joukko. On opittu paljon, valmiina ohjaamaan joogaa kaipaavia kansalaisia 🤗 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
Mitä jooga on?

Mitä jooga on?

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille omasta terveydestään, hyvinvoinnistaan ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille.

Lue lisää>>

Joogakurssit

Joogakurssit

Kursseja järjestetään joogan harrastajille Saarijärven kurssikeskuksessa vuoden ympäri. Katso kurssikalenterista sopivia kursseja juuri sinulle.

Lue lisää>>

Joogaliitto

Joogaliitto

Vuonna 1967 perustettuun Suomen Joogaliittoon kuuluu 27 rekisteröityä jäsenyhdistystä sekä noin 2700 suoraa henkilöjäsentä. Liiton toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.

Lue lisää>>