Joogaopistolla jokainen kurssipäivä on antoisa kokonaisuus

Monipuolinen päiväohjelma

päiväohjelma

– opetusta ja ohjattuja harjoituksia 5–6 tuntia päivässä
– kurssit aloitetaan päivällisellä klo 18.00 ja ne päättyvät viimeisenä kurssipäivänä heti lounaan jälkeen
– joogaharjoituksia (asanat, hengitys, rentoutuminen, hiljentyminen, meditaatio)
– kurssin teemaan liittyviä alustuksia, luentoja, keskusteluja sekä mahdollisesti ryhmätyöskentelyä
– mahdollisuus ulkoiluun puhtaassa luonnossa (lenkkeilyä, kesällä uintia, talvella hiihtoa)
– yhteistoimin voidaan järjestää retkiä Saarijärven luonnonnähtävyyksiin ja kulttuurikohteisiin.

päiväohjelma2

Herkullista kasvisruokaa

kasvisruoka

Joogaopistolla tarjoillaan monipuolista ja herkullista kasvisruokaa: aamiainen, lounas ja päivällinen. Teetä ja kahvia tarjolla väliaikoina. Mainitse mahdollisesta ruoka-allergiastasi ilmoittautuessasi kurssille.

Majoitus

majoitus
Joogaopistolla asut mukavasti ja tasokkaasti yhden tai kahden hengen huoneissa.

Päärakennuksessa on 20 huonetta, joista 15 on kahden hengen huoneita ja 5 on yhden hengen huoneita.

Bobilassa on neljä pientä yhden hengen huonetta.

yhden hengen mökki

Mitä varusteita tarvitset mukaan

Joogasalissamme on kurssilaisille lainattavaksi joogamatto, bolsteri, istuintyyny, joogavyö, korkkipalikka ja joogahuopa. Halutessasi voit tuoda omat varusteet mukaan.

Lämmin, joustava joogaharjoituksiin sopiva asu, ulkoiluvarusteet, sisätossut, muistiinpanovälineet ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet. Mikäli mahdollista, ota mukaan omat lakanat ja pyyhkeet. Näin säästät liinavaatteista veloitettavan erillisen maksun.

Jos osallistut erikoiskurssille, kurssiohjelmassa kerrotaan, mitä välineitä pitää ottaa mukaan.

Kurssilaiset eivät ole vakuutettuja.  Huolehdi, että oma vakuutusturvasi  on voimassa.

Opistolla olleessa kurssilaiset ovat omalla vastuulla ja vastaavat  itse myös henkilökohtaisesta omaisuudestaan.

Joogaopiston alue on savuton ja päihteetön. Toivomme myös kurssilaisilta maltillista hajusteiden käyttöä.

Ilmoittautumiset kursseille

Puhelimitse: (014) 421 670
Suomen Joogaopisto, Taipaleentie 122, 43100 Saarijärvi.

Kurssikalenterista löytyy linkki ilmoittautumislomakkeelle.
Kurssikalenteriin

Kurssimaksuista

Kurssikalenterissa ilmoitetut hinnat ovat kurssi- ja osallistujakohtaisia.

Kurssimaksuun sisältyy opetus ja valitsemasi majoitus täysihoidolla.

Kurssin voi kuluitta perua kurssilaskun eräpäivään mennessä.

Eräpäivän jälkeen tehdystä peruutuksista perimme peruutusmaksun, joka on  (2 – 4 vrk kursseissa) 50e ja  (6 – 7 vrk kursseissa) 100e.

Jos joudut keskeyttämään kurssin,  kurssimaksua tai sen osia ei palauteta.

Opiston liinavaatteista veloitetaan 10 euroa.

Jäsenalennus

Suomen Joogaliiton henkilöjäsenille myönnetään 5%:n alennus kurssimaksuista.

Puhelintiedustelut

ma–pe klo 10–15 puh. (014) 421 670